Bosh sahifa > Новости > Kontent

Топлотна проводљивост високе енергије довела је прво најлон

Jul 28, 2015

Лампа расхладним системима користе алуминијум као материјал. Због ниска Топлотна проводљивост од пластике раде не упознај хлађења захтеве, није могуће користити у области термални ЛЕД. Недавно , компанији ДСМ покренула је нову врсту Проводни пластика, дрћи на основу главне предности пластичних материјала, повећање коефицијента термичке проводљивости, термални коефицијент проводљивости пластике 10-50.

Под заједничким напорима Пхилипс и ДСМ, Пхилипс МАСТЕРЛЕДМР16 нова светла је постала прва апликација на свету од велике снаге ЛЕД, оклопа алуминијум је замењена са Топлотна проводљивост од пластичне СтанyлТЦ. Станyл побољшати флексибилност при дизајнирању и дуготрајност производа, као и смањење тежине производа и многе друге предности. Одрживост будућег рјешења примениће се на Пхилипс ЛЕД лампе серији у целини.

Пхилипс МАСТЕРЛЕДМР16 је 4 wатт ЛЕД лампа може да замени превладава ниско-напонске халоген лампе. Њена светлост излаз са 20 Wатт халоген МР16 лампе, стога је најважнија предност је да то може да спаси енергије до 80 и 40 пута дуже од халоген лампе роком трајања.

Металних материјала као термални системи технологија је релативно зрела, али и даље постоје неке мањкавости, метални пластичне Топлотна проводљивост материјала има низ предности, као што су ниска тежина, више заштите животне средине и сигурности, побољшани дизајн слободу, лако обраде, већа ефикасност, покренули систем, и тако даље.