Дом > Новости > Садржај

Топлотна проводљивост високе енергије довела је прво најлон

Лампа расхладним системима користе алуминијум као материјал. Због ниска Топлотна проводљивост од пластике раде не упознај хлађења захтеве, није могуће користити у области термални ЛЕД. Недавно , компанији ДСМ покренула је нову врсту Проводни пластика, дрћи на основу главне предности пластичних материјала, повећање коефицијента термичке проводљивости, термални коефицијент проводљивости пластике 10-50.

Под заједничким напорима Пхилипс и ДСМ, Пхилипс МАСТЕРЛЕДМР16 нова светла је постала прва апликација на свету од велике снаге ЛЕД, оклопа алуминијум је замењена са Топлотна проводљивост од пластичне СтанyлТЦ. Станyл побољшати флексибилност при дизајнирању и дуготрајност производа, као и смањење тежине производа и многе друге предности. Одрживост будућег рјешења примениће се на Пхилипс ЛЕД лампе серији у целини.

Пхилипс МАСТЕРЛЕДМР16 је 4 wатт ЛЕД лампа може да замени превладава ниско-напонске халоген лампе. Њена светлост излаз са 20 Wатт халоген МР16 лампе, стога је најважнија предност је да то може да спаси енергије до 80 и 40 пута дуже од халоген лампе роком трајања.

Металних материјала као термални системи технологија је релативно зрела, али и даље постоје неке мањкавости, метални пластичне Топлотна проводљивост материјала има низ предности, као што су ниска тежина, више заштите животне средине и сигурности, побољшани дизајн слободу, лако обраде, већа ефикасност, покренули систем, и тако даље.