Bosh sahifa > Новости > Kontent

ЛЕД расвјета производа на тржишту Јапана

Jul 28, 2015

Прво , осветљење Јапан ЛЕД за цертификацију стандарда


Према Те информације о истраживању, Јапан тамо је нема званичне ЛЕД расвета производ сигурносне стандарде и за цертификацију. Јапан Ел. лампу асоцијација произвођача је спремна Јапан индустријски стандард (ЈИС) за ЛЕД лампи сигурност спецификације од оригиналних података, али ово ће бити одобрен само до идуће године. У овом тренутку, ниска цена ЛЕД светло заузели целу тржишта, увођење стандарда за ЛЕД осветљење је неминован, иностране компаније сада желите да унесете Јапан тржишту могу да упућују на следећа два стандарда за цертификацију.


1 , ЈИС за цертификацију (Јапан индустријске стандарде)


ЈИС цертификата је национални, индустријски, стандардни законе и препознао, добровољне стандарде. ЈИС ауторитета за стандарде за мерење метода треба провјерити на моделу број "," димензије "," функције "и" сигурност аспекте производа. Када производ је квалитета у складу са стандардима ЈИС за обезбјеђење квалитета, можете несметано спровести у Јапану тржишту. Преко баре тржишта укупно 12 земаља и региона сада користи ЈИС ауторитета за стандардни: Кореја, Северна Кореја, кинески Тајван, Кине, Индонезије, на Филипинима, Мијанмар, Тајланд, и Вијетнам, и Малезије, и Индију и Мексико.


2 , секција за цертификацију


Хтео да унесете тржишту Јапана електро компанија, сигурност секција је обавезна цертификације. Секција има 2 врсте марака за цертификацију: секција дијамант за цертификацију Марка (обавезно) који је коришћен за наведени производ, секција круг марака (волонтер) се користи за сертификацију производа који није наведен. И ова сертификација једино Јапан преузети одговорност произвођача или увозника, а не страних произвођача, у Јапану веома строга сертификација и има високу репутацију.