Bosh sahifa > Новости > Kontent

ЛЕД расвета пословне прилике 4 зграде

Jul 28, 2015

Зграда типови су обично врло много, али у основи припадају влади пословне зграде, комерцијални пословне зграде, ниских стамбених зграда и четири врсте пословних зграда у производној хали.

, Зграду владе да воде рачуна о такве грађевине водио врт светла, углавном уметничког изражавања је свечану атмосфере, лагано и јасно моралне теме да бисте истакли имиџ владе сенке, тако да не могу бити светло и фенси осветљење технике помоћу осветљење лак високог сјаја за истицање ноћ за складиштење енергије и архитектонске карактеристике зграде. Ако владине зграде са обе стране цигла спољне зидове на лаган рефлецтанце је већа, због тога, велике снаге Осветлењем осветљење одражавају зграду висину и ширину за дизајн стакла завеса зида у место испод колоне уско-угао Осветлењем колона структуре јасно улазна врата изражена, средину треба да употребљава већи Светлина њено становништво. Како плута у стакло кућа бити постављен на врху уски угао снажне рефлекторе, пројектујући зид објаве и национални симбол, истицање имиџ владиних зграда. Кров опреме а не ширину од различитих боја температура лагано рефлектором, истицање Скајлајн кров.

Друго , комерцијални згради за великих комерцијалних зграда обично главно тело подељена на: главна зграда анекса и сукње _ већину на подијум је врло широк, па користећи Ентерприсе ЦИ имиџ, зелени хоризонталне линије, изразити широки процес изградње главне зграде м латерални масе зграде је најбољи Wиндоwс објави информацију. Стога, у главну зграду и анекс зграде на зидовима цела фасада дизајн ЛЕД дигитални цев са богатим садржајима, изражавајући економске снаге и високе полазну тачку. За владе и компаније да бисте креирали административни. и објављивање платформа за пословне информације. Обиље информација и висока технологија имиџ који одговара на природу операције пословања клијената је у складу са сликом ка великом граду.