Bosh sahifa > Новости > Kontent

Иновација је императив Кина осветљење капитал, трудећи се да надоградите

Jul 28, 2015

Императив је осветљење индустријски надоградња иновација


У делти Пеарл Ривер Зхонгсхан индустријских кластера економија је дрво лако препознатљиво. У 2007 години, индустријска производња Зхонгсхан броју више од градске укупна индустријска производња вредност од 70% јата.


Бројне индустријске кластере у Зхонгсхан у индустрији осветљење је за главне традиционалне индустрије, Зхонгсхан, познат и као "Кина осветљење главном граду". Већина кластери по индустрији осветљење, гузхен град, локална предузећа осветљења, више од 5 000 предузећа, која запошљавају више од 100 000 људи, подесите размеру до 16 милијарди јуана.


Међутим , осветљење производње, осветљење производа, је у прошлости био индустрије, технолошких садржаја и додатне вредности производа нису високе, модернизацију индустријских кластера је врло хитно. Помоћник секретара Зхонгсхан општинског одбора Лија Qихонг, градоначелник рекао је новинарима: "Зхонгсхан је иновација у јединог пилота град индустријских кластера у провинцији Гуангдонг. Претходни административни град за распоред индустријских кластера има за подршку великог бизниса и дуго индустрализација одликује Вредносног ланца. Као лед расвјета иновација индустријски кластер надоградња 'пионирски' област, гузхен осветљење индустрија мора да побољша бренд ланац ефеката, технологија савезе, регионални брендови, индустрија који подржавају пуну иновација центре, дистрибутивних центара и друге надоградње да постане више утицајних и конкурентне индустријске језгра. ”


"Долазак на финансијску кризу, утицала на пуно Сектор некретнина, гузхен је осветљење такође, патио је помало утицај, убрзати надоградње и иновативност и јачања њихове конкурентности." Зхонгсхан гузхен града рекао је заменик градоначелника Wеи Хонгруи.