Bosh sahifa > Знање > Kontent

Тренутни проблеми од ватре помоцно освјетљење

Jul 28, 2015

Помоцно освјетљење ватра је ватра евакуацију и ватрогасна објеката, ватра људи су брзо евакуисани и ватрогасци, ушао је у зграду спасавање од ватре је изузетно важну улогу у оквиру. Али у свакодневне ватрогасну инспекцију нашао, јединица ватру помоцно освјетљење дизајна, одабир, инсталацију и употребу, постоје многи проблеми, отпусти хитне осветљење у критичном тренутку доспећа улогу.

Прво , тренутни проблеми ватру помоцно освјетљење апликације.


1 , неправилно селекцију.


Неке јединице ће отпустити помоцно освјетљење и цивилног хитне светла збунити, докле год светло за хитне случајеве, у реду, нисам разумео државне ватру Шифра захтеве за ватру помоцно освјетљење, уместо да без квалитета производа за националну ватру тестирање центар квалификован, са или без произвођачи лиценцу за производњу производа.


2 , правилно подешен на крајевима.


Локација инсталације помоцно освјетљење ватру, размак и висину, су у националну ватру Шифра захтеве, али у стварни инсталације, дизајн јединице на захтев за дизајн, и употребу није инсталиран по захтевима пуним, резултира ватру помоцно освјетљење инсталацију рупе.


3 , подесите број недостатака.


Многи корисници често једнострано трагање за економску корист, игноришући сигурност, отпусти помоцно освјетљење на сету, превише, а чак и неке јединице су и даље празна, чак и постављање ватра помоцно освјетљење место, количина не може гарантовати.


4 , неправилно одржавање.


Помоцно освјетљење опрему у добром стању увек незадовољавајући, често могу видео користећи јединицу без прекидања везе напајање за помоцно освјетљење или оштећења осветљење је не поправе, за одржавање или недостатка знања чини одржавање луминаирес за помоцно освјетљење не напредује приликом губитка