Bosh sahifa > Знање > Kontent

Апликација лаке пенетрације у положеном осветљење

Jul 28, 2015

Светло светла, осветљење је инсталиран у унутрашњост зграде, кроз прозоре или стакло завесе зид, формирање закрпе светлости која емитује површинама или светле, гледам извана ноћу ефекат је особен, живље него да униформу зрачење рефлекторе, и има ту предност да сачувате, лако одржавање.


Лагано пале у одређене праксе, постоје две, ниједна није инсталирана унутар прозирни освјетљење, али користити затворени светла, светлости ноци, откривајући споља, светло у представи већина светло осветљење у таквом случају;


Други објекти преноса унутар собе специјално, и постави у стаклене зидове завеса, колонаде, проходна структуре или балкон уметности и другим сегментима.


Унутрашње расвете може инсталирати изнад или испод прозора и хоризонтално и вертикално са сваке стране прозора, одређују према захтевима за дизајн.

Има много примера ове врсте осветљење у иностранству, као што су Натионал Банк оф Цхицаго, Сједињене Државе Цолорадо Денвер финансијске зграду, Ајфелов торањ у Паризу и тако јединствена. Схангхаи влада 2001 године, је једна од десет ствари унутар светлости инжењеринг, Шангају ноћ лепља и веселије.

"У свјетлу" идеја, неки архитектонски комаде и осветљење су веома добри заједно да формирају "лака комедија", или "светло скулптура", можете да постигнете врло добра улога да увелииамо околину.