Bosh sahifa > о нама

ДенгФенг Д.о.о. је приватно предузеће формиран у 2009 години, специјализована за дизајн и производњу широк спектар опрему за конверзију помоцно освјетљење свеобухватне која укључује разне ЛЕД опрему и уређаје.

У компанији сконцентрисано је на промоцију својих производа путем ОЕМ купци и када је то потребно пружа рада и материјала да изврши модификација рада, чиме се обезбеђује да опрему за конверзију уврштени су правилно у складу са одговарајућим стандардима Европске, Аустралије, Америке и Британци.

Смо запослити преко 100 локално особље и поносни на наш ниво задовољства одличан доставу. Већина наших производа су послати на основу Достава следећег дана, нормално било којим редом примио пре подне ћемо послати за доставу наредног дана, пут наведен на додатних трошкова.

Денгфенганд #39; с искусили услуга инжењера омогућио је искусан, техничка и #39; на ситеанд #39; услуга. Модули произведени и/или батерија пакети испоручио у потпуности загарантована.

Се преселили да производња по мери 3300 квадратном метру данас, наши купци су сада имали користи од повећања капацитета и ефикасности користила ова инвестиција.